FC Emmen

Hoe gaat het met de andere clubs in Nederland en Europa?

Moderator: mods

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Marillion
Site Admin
Berichten: 30184
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 12:51 pm

FC Emmen

Bericht door Marillion » wo sep 16, 2020 7:12 pm

FC Emmen 'verbaasd en ontdaan' door verbod op sekswinkel als hoofdsponsor

FC Emmen heeft met verbazing gereageerd op de beslissing van de KNVB om het hoofdsponsorschap met sekswinkel EasyToys te verbieden. De Nederlandse voetbalbond besloot de deal woensdag af te wijzen, omdat de potentiële hoofdsponsor in strijd is met de reglementen. FC Emmen legt zich niet neer bij de afwijzing van de KNVB. "Wij zijn verbaasd en ontdaan over de afwijzing", meldt de Drentse club op de website. "We zullen de argumentatie van de KNVB bestuderen en ons beraden over het vervolg. Wij zijn in elk geval niet voornemens om een partij die hoofdsponsor wil worden te laten vallen."

Afgelopen zondag speelde FC Emmen in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen VVV-Venlo (3-5-verlies) in een shirt zonder sponsor. De club dacht die met EasyToys gevonden te hebben en diende daarom vorige week een verzoek in bij de KNVB. FC Emmen had met het bedrijf een overeenkomst voor meerdere seizoenen gesloten en dat zou de club een 500.000 euro per jaar opleveren. Bovendien zou dat bedrag elk seizoen oplopen.

FC Groningen heeft wel sponsordeal met EasyToys
EasyToys is gespecialiseerd in seksspeeltjes. De KNVB verbiedt de deal met dit bedrijf op basis van artikel 3 uit het sponsorreglement, waarin onder andere wordt vermeld dat een sponsor niet in strijd mag zijn "met de goede smaak of het fatsoen".

Opmerkelijk genoeg heeft FC Groningen wel al een tijdje een sponsordeal met EasyToys lopen, maar de naam van het bedrijf prijkt op de reclameborden langs het veld in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Volgens de KNVB is daar geen toestemming voor nodig.

Bron: nusport.nl
Wat een onzin zeg. Zeker in deze moeilijke tijd voor clubs. Wees blij dat ze een sponsor hebben gevonden in een branche die geen recessie kent.
Nil volentibus arduum

Duke
Site Admin & AT EC 2016 winner
Berichten: 31805
Lid geworden op: ma apr 19, 2004 10:09 am

Re: FC Emmen

Bericht door Duke » do sep 17, 2020 10:28 am

Dus seks is in strijd met de goede smaak of het fatsoen? Ben benieuwd wat een rechter daarvan zou vinden.
There is only one difference between a madman and me. I am not mad.

Salvador Dali

Wouter
Berichten: 13094
Lid geworden op: ma jun 21, 2004 12:35 pm
Locatie: Rotterdam

Re: FC Emmen

Bericht door Wouter » do sep 17, 2020 1:50 pm

Haha, de KNVB werkt mee met door en door corrupte bendes als de FIFA en de UEFA maar seksspeeltjes zijn "geen goed fatsoen". Het lijkt de Republikeinse Partij in de VS wel.

Plaats reactie