PSV

Hoe gaat het met de andere clubs in Nederland en Europa?

Moderator: mods

Gebruikersavatar
999
Berichten: 58828
Lid geworden op: do sep 25, 2003 6:53 pm

Re: PSV

Bericht door 999 » zo jun 19, 2022 10:28 am

Boomlange maakte indruk in Franse competitie
Walter Benitez moet bij PSV voor rust onder de lat zorgen
Door JEROEN KAPTEIJNS

2 uur geleden
in VOETBAL



Walter Benitez is de man die bij PSV voor stabiliteit en rust onder de lat moet gaan zorgen. Een bron in Frankrijk heeft bevestigd dat PSV druk doende is om de 29-jarige Argentijnse doelman, die transfervrij is vertrokken bij OGC Nice, te contracteren. Op zaterdagavond maakten meerdere media melding van de opzienbarende keeperstransfer, die PSV op korte termijn hoopt te realiseren.


De 1,91 meter lange Benitez heeft bij OGC Nice een sterk seizoen achter de rug en hield veertien keer de nul, het meest van alle keepers in de Franse Ligue 1. De goalie was eerder in onderhandeling met zijn Franse werkgever over contractverlenging, maar beide partijen kwamen er samen niet uit.

Dure keeper
Benitez is geen goedkope optie. Een doelman met zijn status heeft over belangstelling niet te klagen en PSV zal in de salarissfeer ver moeten gaan om de transfervrije goalie te contracteren. De Eindhovense club heeft de afgelopen jaren laten zien het salarishuis flexibel te hanteren en voor exceptionele spelers bovengemiddelde salarissen neer te willen tellen. Zo is het een publiek geheim dat Mario Götze circa drie miljoen euro opstreek bij PSV, terwijl ook Eran Zahavi naar verluidt 2,5 miljoen euro verdiende. Eerder deze zomer werd bovendien bekend, dat PSV qua honorering ver wil gaan om de eigen toppers Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré, die zeer gewild zijn, binnenboord te houden.


PSV creëerde inmiddels ruimte in het salarishuis om nieuwe goedbetaalde toppers binnen te kunnen halen. De eerder genoemde Zahavi is vertrokken en datzelfde geldt inmiddels voor Armindo Bruma, Yvon Mvogo, Maxi Romero (zijn overgang naar Racing Club moet nog wel worden afgerond) en Ryan Thomas. Bovendien ziet het er naar uit, dat ook grootverdiener Götze de club gaat verlaten. De Duitser staat in de belangstelling van Benfica, waar de vorige PSV-trainer Roger Schmidt naar toe is verhuisd, Eintracht Frankfurt en Inter Miami uit de Verenigde Staten.

Het nieuws dat een transfer van Benitez naar een relatief klein voetballand als Nederland op stapel staat, heeft links en rechts verbazing gewekt. PSV heeft echter naast de financiële component andere sterke punten in de strijd te werpen. De 29-jarige Benitez staat al negen seizoenen onder de lat op het hoogste niveau – eerst bij het Argentijnse Quilmes AC en sinds 2016 voor OGC Nice – maar zijn prijzenkast is nog helemaal leeg. PSV is een club die om de prijzen speelt, al is Ajax de afgelopen seizoenen met de landstitel aan de haal gegaan, en heeft ook perspectief op Champions League-voetbal, iets wat Benitez ook nog niet heeft meegemaakt. Met OGC Nice bleef hij eenmaal in de kwalificatie van het kampioenenbal steken.

Mino Raiola
Los van financiën en het sportieve plaatje kan meespelen, dat de nieuwe algemeen directeur Marcel Brands altijd een heel goede relatie heeft onderhouden met Mino Raiola. Benitez wordt begeleid door het managementbureau van wijlen Raiola en waar bij veel clubs de nodige spanningen bestonden met de vermaarde makelaar, daar kon Brands altijd lezen en schrijven met de Haarlemmer van Italiaanse komaf. Sinds het overlijden van Raiola op 54-jarige leeftijd op 30 april van dit jaar wordt zijn imperium voortgezet door zijn medewerkers met prominente rollen voor de Braziliaanse advocate Rafaela Pimenta en de Nederlands-Spaanse oud-voetballer José Fortes Rodriguez.

Rust
PSV hoopt met het aantrekken van een doelman als Benitez eindelijk weer rust op het keepersfront te krijgen. Het is de afgelopen jaren een komen en gaan van keepers geweest. Het gerommel begon toen toenmalig PSV-trainer Mark van Bommel in zijn tweede seizoen begon te twijfelen aan doelman Jeroen Zoet, toen die een mindere fase kende. De doelman, die dik zes seizoenen het PSV-doel had verdedigd en driemaal kampioen was geworden, moest uiteindelijk wijken voor Lars Unnerstall, waarna Zoet de wijk nam naar FC Utrecht. Unnerstall bleef onder de lat, toen Van Bommel zijn baan was kwijtgeraakt en Ernest Faber het stokje had overgenomen in het uiteindelijk vanwege corona gestaakte seizoen 2019/2020.


Omdat de nieuwe PSV-trainer Roger Schmidt een doelman onder de lat wilde hebben, die sterk was in het meevoetballen, werd met ingang van het seizoen 2020/2021 doelman Yvon Mvogo gehuurd van RB Leipzig. De Zwitserse goalie kon niet echt overtuigen, waarna PSV afgelopen zomer voor 3,5 miljoen euro de jonge, talentvolle doelman Joël Drommel overnam van FC Twente. Maar ook Drommel bleek niet de onomstreden doelman waar PSV naar op zoek was. De goalie behield lang het vertrouwen ondanks de nodige foutjes, maar bezweek uiteindelijk onder de druk, waarna Mvogo voor de slotfase van het seizoen zijn plek onder de lat overnam.

Topkeepers
PSV heeft een rijke traditie met sterke keepers als Jan van Beveren, Hans van Breukelen en de ongekend populaire Braziliaanse doelman Gomes. Sinds diens vertrek heeft geen enkele keeper bij PSV meer zo nadrukkelijk zijn stempel kunnen drukken, al wisten Andreas Isaksson en Zoet in Eindhoven wel uit te groeien tot onomstreden eerste doelman.

Weinig succesvolle Argentijnen
Waar PSV in het verleden veel succes heeft gehad met Brazilianen en Mexicanen daar ligt dat met Argentijnen anders. Als het PSV lukt om de komende dagen de komst van Benitez af te ronden dan is hij pas de vierde Argentijn die de kleuren van de Eindhovense voetbaltrots gaat verdedigen. Zijn voorgangers hebben bepaald geen onvergetelijke indruk achtergelaten. Osmar Ferreyra kwam in het seizoen 2005/2006 niet verder dan twee optredens in de hoofdmacht. In diezelfde periode wist Juan Carlos Carrizo zelfs helemaal niet door te dringen tot het eerste. En door slepend blessureleed bleef de inbreng van de in 2017 voor 10 miljoen euro aangetrokken spits Maxi Romero beperkt tot slechts 17 optredens in het eerste, waarin hij éénmaal scoorde.
De T.

Gaizka1985
Berichten: 2823
Lid geworden op: ma apr 11, 2016 3:12 pm

Re: PSV

Bericht door Gaizka1985 » zo jun 19, 2022 5:00 pm

Ik ken deze speler niet, maar wij kunnen ook nog wel een keeper gebruiken...

Yopii
Berichten: 18351
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: PSV

Bericht door Yopii » zo jun 19, 2022 5:44 pm

https://www.ouest-france.fr/sport/footb ... 56ea426804

Heeft dus inmiddels de Franse nationaliteit verkregen en hoopt in aanmerking te komen voor de Franse nationale ploeg. Bij Argentinië kreeg hij geen kans.

Bij Frankrijk waarschijnlijk ook niet, maar hoop doet leven. :hypocrite.gif:

Gebruikersavatar
Marillion
Site Admin
Berichten: 40927
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 12:51 pm

Re: PSV

Bericht door Marillion » zo jun 19, 2022 6:11 pm

Ik ken deze jongen niet maar investeren in een goede keeper zou daar wel mijn eerste zet zijn. Met Drommel kom je er echt niet.
Nil volentibus arduum

Gebruikersavatar
Jinne
Site Admin
Berichten: 13753
Lid geworden op: ma sep 22, 2003 11:05 am
Locatie: Amsterdam, Holland
Contacteer:

Re: PSV

Bericht door Jinne » ma jun 20, 2022 5:52 am

Gotze naar Frankfurt.

Typische kop trouwens van De Telegraaf. Voor het eerst dat ik boomlange als zelfstandig naamwoord zie. Met zijn 1.91 valt dat voor een keeper ook nog wel mee.
He's not the Messiah. He's a very naughty boy!

Andriy Demchenko
Berichten: 5003
Lid geworden op: zo apr 10, 2016 6:30 am

Re: PSV

Bericht door Andriy Demchenko » ma jun 20, 2022 7:51 am

Volgen d'n Rik gaat PSV nu een hogere standaard gebruiken bij de aankopen, we zijn gewaarschuwd.

https://twitter.com/RikElfrink/status/1 ... _&ref_url=
''And water with the tyrants' blood. The freedom you have gained." Taras Shevchenko

wimpey
Berichten: 51786
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: PSV

Bericht door wimpey » ma jun 20, 2022 12:18 pm

Daarom hebben ze meteen Boy Waterman gehaald!! :blub.gif: :hypocrite.gif:

Yopii
Berichten: 18351
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: PSV

Bericht door Yopii » ma jun 20, 2022 12:56 pm

Hogere lat, typisch Rik. :smallgrin.gif:

Daar kan die man van 1.91 hopelijk bij. :hypocrite.gif:

Is wel kapitaalvernietiging om weer een keeper te kopen. De lat lag destijds zo laag dat zelfs Drommel erbij kon.

Andriy Demchenko
Berichten: 5003
Lid geworden op: zo apr 10, 2016 6:30 am

Re: PSV

Bericht door Andriy Demchenko » ma jun 20, 2022 1:56 pm

Yopii schreef:
ma jun 20, 2022 12:56 pm
Hogere lat, typisch Rik. :smallgrin.gif:

Daar kan die man van 1.91 hopelijk bij. :hypocrite.gif:

Is wel kapitaalvernietiging om weer een keeper te kopen. De lat lag destijds zo laag dat zelfs Drommel erbij kon.
Vanaf nu gaat de lat omhoog is echt zo'n dooddoener als dit;
https://www.youtube.com/watch?v=7WjIYxB6uEU

Toegegeven ze hebben wel een aardige keeper binnengehengeld nu, beter dan wat ze de afgelopen 15 jaar hadden rondlopen.
''And water with the tyrants' blood. The freedom you have gained." Taras Shevchenko

Gebruikersavatar
999
Berichten: 58828
Lid geworden op: do sep 25, 2003 6:53 pm

Re: PSV

Bericht door 999 » ma jun 20, 2022 2:41 pm

PSV lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met de doelman Walter Benítez. Hij komt transfervrije over van het Franse Nice en kan een megasalaris gaan opstrijken in Eindhoven.
Hij gaat namelijk een salaris verdienen dat in de buurt komt van dat van Eran Zahavi en Mario Götze in het afgelopen seizoen; bijna drie miljoen euro per jaar. Zahavi is inmiddels vertrokken en Götze lijkt hard op weg naar Eintracht Frankfurt. Daardoor kwam er genoeg ruimte in het salarishuis vrij voor Benítez.

Volgens De Telegraaf is er ‘met verbazing gereageerd’ op het feit dat Benítez voor een relatief kleine competitie als de Eredivisie kiest, maar het belangrijkste motief voor de 29-jarige sluitpost is dat hij zijn nog altijd lege prijzenkast eens wil gaan vullen: dat kan bij PSV, dat altijd meedoet om de prijzen in Nederland.

Eerder gooide PSV een balletje op bij Hendrik Van Crombrugge (RSC Anderlecht), Jasper Cillessen (Valencia) en zelfs Bernd Leno (Arsenal). “Om uiteenlopende redenen zijn zij niet gehaald. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Benítez, een Zuid-Amerikaan die een goede reputatie heeft opgebouwd”, schreef het Eindhovens Dagblad al.

Gebruikersavatar
Marillion
Site Admin
Berichten: 40927
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 12:51 pm

Re: PSV

Bericht door Marillion » ma jun 20, 2022 5:12 pm

Andriy Demchenko schreef:
ma jun 20, 2022 1:56 pm
Yopii schreef:
ma jun 20, 2022 12:56 pm
Hogere lat, typisch Rik. :smallgrin.gif:

Daar kan die man van 1.91 hopelijk bij. :hypocrite.gif:

Is wel kapitaalvernietiging om weer een keeper te kopen. De lat lag destijds zo laag dat zelfs Drommel erbij kon.
Vanaf nu gaat de lat omhoog is echt zo'n dooddoener als dit;
https://www.youtube.com/watch?v=7WjIYxB6uEU

Toegegeven ze hebben wel een aardige keeper binnengehengeld nu, beter dan wat ze de afgelopen 15 jaar hadden rondlopen.
Haha, moest ook gelijk aan hem denken. Een van de betere uitspraken van bestuurders en voorzitters sinds ik voetbal volg.
Nil volentibus arduum

Dubbel
AT EC 2012 winner
Berichten: 9370
Lid geworden op: ma nov 10, 2003 1:47 pm

Re: PSV

Bericht door Dubbel » ma jun 20, 2022 7:40 pm

Hij draagt net zo'n bril als mijn moeder.

Andriy Demchenko
Berichten: 5003
Lid geworden op: zo apr 10, 2016 6:30 am

Re: PSV

Bericht door Andriy Demchenko » ma jun 20, 2022 9:33 pm

Dubbel schreef:
ma jun 20, 2022 7:40 pm
Hij draagt net zo'n bril als mijn moeder.
Heeft ze dat ooit nog toegegeven aan je vader dat ze vreemdging of zei ze tegen hem 'nee die bril die daar ligt is van mij' ?:hypocrite.gif:
''And water with the tyrants' blood. The freedom you have gained." Taras Shevchenko

Dubbel
AT EC 2012 winner
Berichten: 9370
Lid geworden op: ma nov 10, 2003 1:47 pm

Re: PSV

Bericht door Dubbel » ma jun 20, 2022 10:54 pm

Andriy Demchenko schreef:
ma jun 20, 2022 9:33 pm
Dubbel schreef:
ma jun 20, 2022 7:40 pm
Hij draagt net zo'n bril als mijn moeder.
Heeft ze dat ooit nog toegegeven aan je vader dat ze vreemdging of zei ze tegen hem 'nee die bril die daar ligt is van mij' ?:hypocrite.gif:
:biggrin.gif:

Ajax Rules
Berichten: 31376
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: PSV

Bericht door Ajax Rules » di jun 21, 2022 9:32 am

Wat een baardgroei heeft die man....
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

Yopii
Berichten: 18351
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: PSV

Bericht door Yopii » di jun 21, 2022 9:46 am

Van Nistelrooij is alvast de verwachtingen aan het opschroeven: beginnersfout.

Andriy Demchenko
Berichten: 5003
Lid geworden op: zo apr 10, 2016 6:30 am

Re: PSV

Bericht door Andriy Demchenko » di jun 21, 2022 10:20 am

Yopii schreef:
di jun 21, 2022 9:46 am
Van Nistelrooij is alvast de verwachtingen aan het opschroeven: beginnersfout.
We gaan het zien, over zes weken moeten ze er staan.
''And water with the tyrants' blood. The freedom you have gained." Taras Shevchenko

wimpey
Berichten: 51786
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: PSV

Bericht door wimpey » di jun 21, 2022 10:23 am

https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=405112

De opvolger van Drommel. :smallgrin.gif: Kom er maar in, Rik Elfrink: deze Benitez komt voor de schone lucht en de fijne lunches op De Herdgang. Hij en z'n agents hebben tekengeld laten liggen en het salaris, dat prima binnen het salarishuis past, wordt niét afgetikt door het consortium!

Gebruikersavatar
Liberty
Berichten: 12836
Lid geworden op: vr okt 10, 2003 3:33 pm
Locatie: Ergens in Zuid-Holland
Contacteer:

Re: PSV

Bericht door Liberty » di jun 21, 2022 10:31 am

Tja, even de samenvatting van de persconferentie zitten kijken en er is een heleboel optimisme bij PSV.

Ruud is in ieder geval niet terughoudend en spreekt zich uit. Dat is op zich ook wel verfrissend. Maar ik wil wel zien hoe hij reageert op het moment dat de resultaten wat tegenvallen. Hoe gaat hij om met de druk. En Van Nistelrooy zal een hoop krediet hebben, maar het is niet eindeloos.
Tijd voor iets nieuws.

Gebruikersavatar
999
Berichten: 58828
Lid geworden op: do sep 25, 2003 6:53 pm

Re: PSV

Bericht door 999 » di jun 21, 2022 10:49 am

’Je moet geloven dat het kan’
Ruud van Nistelrooy spreekt nadrukkelijk kampioensambitie uit met PSV
EINDHOVEN Met doelman Walter Benitez heeft Ruud van Nistelrooy de eerste belangrijke bouwsteen van het nieuwe PSV binnen. De overgang van de 29-jarige doelman is onder voorbehoud van de medische keuring rond. Van Nistelrooy is erg te spreken over de Argentijnse aanwinst, die transfervrij overstapt van OGC Nice.

„Het begint allemaal bij karakter, prof en winnaar zijn. Dat zijn drie begrippen die op hem van toepassing zijn. Daarnaast komen zijn keepers- en voetballende kwaliteiten naar voren. Dan zie je een allround keeper op een heel hoog niveau”, aldus de nieuwe PSV-trainer.

Stap twee moet een spits worden, een positie waarvoor Luuk de Jong nog altijd de gedroomde kandidaat is. „Dat is wel het niveau van spelers waar we naar zoeken”, aldus Van Nistelrooy. Een probleem is de transfersom van 6 miljoen euro die Sevilla vraagt voor de 31-jarige spits. „Dit soort transfers is niet gemakkelijk. Je hebt ook met andere clubs te maken.”

Er moet nog flink gesleuteld worden aan de selectie, beseft Van Nistelrooy. Op de eerste trainingsdag begroette hij in de persoon van de nieuwe derde keeper Boy Waterman pas één nieuweling en zag hij met Mario Götze nog een belangrijke schakel vertrekken. De Duitser verkast voor 4 miljoen euro naar Eintracht Frankfurt. „Je had gehoopt dat er al meer spelers zouden zijn. Er wordt alles aan gedaan om dat zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen, maar soms kan het ook niet harder dan het gaat.”

Even na half drie stapte Van Nistelrooy begeleid door applaus van de aanwezige PSV-supporters het veld op voor de eerste training onder zijn leiding. Dat was een moment, waar de voormalige topspits naar had uitgekeken, sinds op 1 april bekend was geworden, dat hij de opvolger zou worden van Roger Schmidt, gaf hij na afloop aan. „Je leeft er naar toe. Al maandenlang eigenlijk. Je begint met plannen op het moment dat je wordt aangesteld. Dan werk je naar de twintigste toe. Die dag brak aan en het was een mooie dag.”

Het hoofdtrainerschap van PSV is een volgende mijlpaal in een door Van Nistelrooy zorgvuldig uitgestippeld traject. „Negen jaar geleden ben ik begonnen met de trainerscursussen en zo ben ik het trainersvak ingerold. Dan ben je een ander beroep aan het leren. Dat is een fantastisch proces geweest en nog steeds gaande”, aldus de PSV-trainer, die aangaf dat hij zich niet heeft laten afschrikken door de manier waarop Mark van Bommel kopje onder is gegaan als hoofdtrainer. „Nee, ik heb drie jaar Onder 19 gedaan en één jaar Jong PSV, dus ik vind ons traject wel anders.”

Op zijn eerste werkdag kwam nog even ter sprake waarom Van Nistelrooy vorig seizoen in eerste instantie nog had geconcludeerd, dat hij niet klaar was voor het hoofdtrainerschap, maar later alsnog de handschoen oppakte. „In een paar maanden kan er veel veranderen. Bij jezelf. Maar er veranderde ook wat in de organisatie. Het nieuwe project dat nu gestart is en waar ik hoofdtrainer van mag zijn, is gestart met de komst van Marcel Brands. Die kwam als een duveltje uit een doosje. Daardoor zijn voor mij de kaarten anders komen te liggen. Ik kreeg sterk het gevoel dat ik onderdeel wil uitmaken van deze nieuwe start.”

Van Nistelrooy erkende dat zonder de wisseling van de wacht op de positie van algemeen directeur, hij nu geen hoofdtrainer was geweest. „Niets dan goeds over Toon (Gerbrands, red.). Het werk dat door hem geleverd is, is fantastisch. Maar ik heb wel gemerkt dat er een nieuw elan kwam.”

Bij de samenstelling van elftal en selectie weegt voor Van Nistelrooy de mentale component zwaar. „Wat ik belangrijk vind, is dat er een elftal op de been komt waarvan je weet dat het top-professionals zijn. Qua karakter, inzet en strijd. Dat is de basis waar goed voetbal uit voortkomt. Zo benader ik topsport. Dan kun je een team creëren dat heel sterk wordt.”

Waar Schmidt voortdurend de hogere begroting van concurrent Ajax opvoerde en daarmee impliciet uitsprak dat het niet reëel was voor PSV om voor de titel te gaan, kijkt Van Nistelrooy daar anders naar. Na vier seizoenen zonder titel spreekt hij nadrukkelijk de ambitie uit om het kampioenschap weer naar Eindhoven te halen. „Ik vind dat bij PSV de doelstelling hoort om nationaal voor alle prijzen te gaan. Ik kijk niet naar begrotingen van andere clubs. Je moet er met elkaar in geloven dat het kan. En dat geloof is er.”
Opkrikken van defensie speerpunt voor Van Nistelrooy
Ruud van Nistelrooy op de training van PSV.

EINDHOVEN PSV streed vorig seizoen tot op het laatst mee om de landstitel, ondanks het bijzonder hoge aantal tegengoals van 42. Het gemak waarmee de Eindhovenaren de doelpunten weggaven, is Van Nistelrooy een doorn in het oog. „Dat is een heel grote uitdaging. Historisch gezien weet je dat het aantal tegendoelpunten vaak heel belangrijk en beslissend is. Dan is het de vraag hoe je dat wil voorkomen. Door met zijn allen voor de goal te gaan liggen of door iets anders te doen, maar het is natuurlijk wel een superbelangrijk onderdeel, dat wel beter moet.”

De nieuwe PSV-trainer wil zeker niet alles overboord gooien wat zijn voorganger Roger Schmidt de afgelopen twee seizoenen heeft opgebouwd, maar gaat wel eigen accenten zetten. „Er gaan wel wat dingen veranderen. Het was goed dat de intentie er was om de tegenstander vast te zetten en veel balbezit te hebben. Maar ik denk dat er wel meer geïnvesteerd gaat worden in de opbouw. De keuze om vooruit te gaan zal meer uitgesteld worden, tot het moment heel duidelijk is om naar voren te spelen en van daaruit de versnelling naar de goal te maken.”

Van Nistelrooy wil bovendien een trainer zijn die niet star is in zijn voetbalopvattingen en een speelwijze kiest die vooral ook goed bij de spelers past. ,,Je kunt je visie hebben, maar uiteindelijk bepalen de spelers hoe je hun kwaliteiten kan benutten. Daar ga je gedurende het seizoen je speelwijze op bepalen met de spelers die je hebt. Een van mijn uitgangspunten is dat ik niet vast zit in een bepaald idee. Je schiet jezelf in eigen voet als je allerlei dingen gaat eisen van spelers, waar niet hun kwaliteit ligt. Uiteindelijk draait het toch om winnen.”
De T.

Andriy Demchenko
Berichten: 5003
Lid geworden op: zo apr 10, 2016 6:30 am

Re: PSV

Bericht door Andriy Demchenko » di jun 21, 2022 11:01 am

wimpey schreef:
di jun 21, 2022 10:23 am
https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=405112

De opvolger van Drommel. :smallgrin.gif: Kom er maar in, Rik Elfrink: deze Benitez komt voor de schone lucht en de fijne lunches op De Herdgang. Hij en z'n agents hebben tekengeld laten liggen en het salaris, dat prima binnen het salarishuis past, wordt niét afgetikt door het consortium!
Haha, weet je ik moet nog altijd aan de klassieker denken rond de komst van Moreno. Marcel Brands toen trots orerend verklaren dat het kamp van Moreno het tekengeld had laten liggen. Moreno's zaakwaarnemer was Mino, dus toen fronste ik al mijn wenkbrauwen. Vervolgens komt footballleaks met documenten boven tafel dat Ome Mino en Moreno gewoon twee miljoen was toegeschoven. :biggrin.gif:

Je snapt wel hoe ik er dan tegenaan kijk als Marcel Brands [meekijkend over De Jongs schouder als AD] - kamp Mino's meest loyale klant doorheen de jaren was; Moreno, Malen, Luckassen, Narsingh, Maher, Moise Kean, Yerry Mina,.... en ik zie dat ze een keeper halen die nog in het bureau van Mino zat [nu Fortes Rodrigues] die weer met prachtige praatjes komt waarom dat het allemaal prima in het salarishuis past, geen ekengeld bij zat etc.....SURRREEEE. Jammer dat ik geen twitter heb anders zou ik die vraag over de casus Moreno meteen opwerpen naar d'n Rikkert.
''And water with the tyrants' blood. The freedom you have gained." Taras Shevchenko

Gebruikersavatar
WP_Legend
Berichten: 10270
Lid geworden op: wo sep 17, 2003 8:44 pm
Locatie: Perth

Re: PSV

Bericht door WP_Legend » di jun 21, 2022 11:17 am

Ik vond Ruud best goed overkomen... Intelligenter dan verwacht...

Andriy Demchenko
Berichten: 5003
Lid geworden op: zo apr 10, 2016 6:30 am

Re: PSV

Bericht door Andriy Demchenko » di jun 21, 2022 11:21 am

WP_Legend schreef:
di jun 21, 2022 11:17 am
Ik vond Ruud best goed overkomen... Intelligenter dan verwacht...
Heb met hem hetzelfde als wat ik met Kuyt heb, te hard bezig met het gewenste antwoord te geven.
''And water with the tyrants' blood. The freedom you have gained." Taras Shevchenko

Gebruikersavatar
Trab
AT Toto winner 04/05
Berichten: 7287
Lid geworden op: di okt 28, 2003 5:19 pm
Locatie: Gouda

Re: PSV

Bericht door Trab » di jun 21, 2022 11:21 am

WP_Legend schreef:Ik vond Ruud best goed overkomen... Intelligenter dan verwacht...
Door die bril zeker? Afbeelding pannenkoek. Ik haat alles aan psv.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

wimpey
Berichten: 51786
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: PSV

Bericht door wimpey » di jun 21, 2022 11:23 am

Andriy Demchenko schreef:
di jun 21, 2022 11:01 am
Haha, weet je ik moet nog altijd aan de klassieker denken rond de komst van Moreno. Marcel Brands toen trots orerend verklaren dat het kamp van Moreno het tekengeld had laten liggen. Moreno's zaakwaarnemer was Mino, dus toen fronste ik al mijn wenkbrauwen. Vervolgens komt footballleaks met documenten boven tafel dat Ome Mino en Moreno gewoon twee miljoen was toegeschoven. :biggrin.gif:
Dat was een hele mooie! Alex is van ons, van wijlen bordeelsluiper Van Raaij was ook goud! Het is en blijft een Belgenclub, met van die shady deals en leugens over doekoe.

Heeft d'n Rik al gemeld dat Ajax last minute ook nog voor die Benitez ging, meer geld bood, maar dat Benitez z'n hart al had verpand aan het knusse Eihoven? :hypocrite.gif:

Plaats reactie