Dušan Tadić

Spelers die deel hebben uitgemaakt van de Ajaxselectie

Moderator: mods

wimpey
Berichten: 51911
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: Dušan Tadić

Bericht door wimpey » vr jul 14, 2023 3:32 pm

Trab schreef:
vr jul 14, 2023 9:56 am
Tadic is op en top Ajacied en een winnaar. Die wil niet nog een seizoen als afgelopen jaar. En gelijk heeft ie.
Hij heeft gelijk. En Mislintat (Lenderink) ook: het financiële jasje is veel te groot. Dus laten ze er samen voor zorgen dat ze als vrienden uit elkaar gaan en dat de deur in de toekomst altijd open staat.

Dusan Tadic is een Ajax-icoon. Écht een van onze grootsten ooit. Natuurlijk willen Steyn en Mislintat hem houden, maar je krijgt de mindere goden die zwaar op de begroting drukken niet weg. Ajax zit op z'n blaren.

Gebruikersavatar
Trab
AT Toto winner 04/05
Berichten: 7353
Lid geworden op: di okt 28, 2003 5:19 pm
Locatie: Gouda

Re: Dušan Tadić

Bericht door Trab » vr jul 14, 2023 3:55 pm

Zuidema schreef:
Reconstructie: waarom voltreffer Dusan Tadic bij Ajax al op weg is naar de uitgang

Johan Inan 14-07-23, 15:16

Dusan Tadic (34) begeeft zich na vijf jaar naar de uitgang bij Ajax. Het contract van de grote leider wordt mogelijk vandaag nog ontbonden. Reconstructie van hoe de laatste speler van een gouden generatie en een ‘uitgeklede’ club concluderen dat scheiden de beste oplossing is.

Het was dus geen losse flodder, toen Tadic eind april met een vertrek dreigde. Nog zo’n rampjaar meemaken, dat was de eer van de trotse Serviër te na. Tadic wilde voor prijzen spelen en daarvoor was veel meer kwaliteit nodig dan waar hij nu mee werd omringd.

Wat hij er niet bij zei, maar intern steeds meer doorsijpelde, was de ergernis over het gebrek aan discipline in de selectie ook. Of het nou in het krachthonk was waar hij zich als eerst meldde of op het trainingsveld waar hij bleef hangen; na jaren waarin hij steeds meer gezelschap kreeg, zag hij de animo juist afnemen.

,,Voor mij is het heel belangrijk welke richting Ajax komende zomer opgaat? Ik wil prijzen winnen en dat moet met een sterk Ajax. Ik blijf hier niet om weer voor de tweede plek te strijden”, foeterde hij in het interview nog. Zijn overweging om zijn contract tot medio 2024 als speler (en 2027 als beginnend trainer) op te geven, werd de maanden erna verder versterkt. Ajax greep naast de beker. Erger nog, Tadic wist eind mei definitief dat hij met zijn club voor het eerst niet in de Champions League uit zou komen.

De aanvaller speelde een paar interlands en dacht tijdens zijn vakantie in Griekenland nog eens goed na over zijn toekomst. Vanuit Amsterdam kreeg hij weinig hoopgevende berichten. De door hem gewenste topaankopen bleven uit. Sterker nog, Tadic vernam dat verdediger Jurriën Timber, als vice-captain zijn verlengstuk in de kleedkamer, de stap naar Arsenal gaat maken. Meer en meer concludeerde Tadic dat de bouw van een nieuw Ajax meer tijd nodig had dan hij wenste.

Met die mededeling ging hij eenmaal terug op De Toekomst ook in gesprek met voetbaldirecteur Sven Mislintat. Zijn ambities en die van de club kwamen voor zijn gevoel niet langer overeen. Zich opladen voor een nieuw project en cyclus bij Ajax, kon en wilde hij niet. Dat liet hij de Duitser, in het bijzijn van zijn zaakwaarnemer, ook weten.

Het verval van de club rekende Tadic de nieuwe directeur niet zozeer aan. Wel versterkten de woorden van Mislintat, die schetste dat Ajax met verkopen juist eerst het ontstane CL-gat moest dichten en later mogelijk pas fatsoenlijk kon investeren, Tadic’ gedachte om de deur na vijf jaar achter zich dicht te trekken. Dan is het inderdaad beter om uit elkaar te gaan, concludeerden beiden tot besluit.

Daarop toonde Mislintat zich opnieuw een bestuurder die graag doorpakt. Zo nam hij eerder afscheid van de door Tadic gewaardeerde John Heitinga: geen contractverlenging als trainer én geen rol als assistent voor het icoon. Zijn beoogde steunpilaar Jurriën Timber die naar Arsenal wilde? Dan maar verkopen en vast miljoenen binnenharken in plaats van tijd en energie verdoen als hij inmiddels liever elders speelt. Het afscheid van Tadic past in dat rijtje, ook omdat Mislintat inzet op spelers die niets liever willen dan voor Ajax uitkomen.

Donderdagavond en vrijdag zette Ajax vervolgens alle zeilen bij om het hoofdpijndossier op te lossen. Dat kon ook, omdat de door Turkse media aan Besiktas gelinkte speler en club het grotendeels wel eens waren over dat het laatste jaar salaris dan kwam te vervallen. Ajax heeft daar ook weer belang bij, aangezien topverdiener Tadic met zijn miljoenensalaris zwaar op de begroting drukt. De krachtpatser die sinds zijn komst in 2018 geen eredivisieduel voor Ajax miste, voelt zich nog fit genoeg om nog een paar jaar te voetballen. Wel weet hij dat als hij daarvoor al in aanmerking komt in de hoofdstad, hij bij contractverlenging waarschijnlijk moet inleveren.

Dat betekent niet dat Ajax graag van Tadic af wilde nadat hij zich opnieuw tot meest waardevolle eredivisiespeler kroonde, maar ook voor het eerst flinke kritiek kreeg. Een gesprek over - eventueel - minder speeltijd vond niet plaats. Ajax wilde tot deze week gewoon dat Tadic bleef. Niet gek, wetende dat hij jaarlijks garant stond voor zo’n dertig goals en de leiderschap waar na het vertrek van Lisandro Martínez, Sébastien Haller, Daley Blind en de vandaag in Londen gearriveerde Timber juist zo op in had geboet.

Daar komt nog iets bij. Ajax heeft - naar eigen zeggen - geleerd van de vechtscheiding met een ander icoon, Blind, eind vorig jaar. Het inmiddels flink gewijzigde bestuur wil niet dat deze soap (lang) doorettert binnen club en de door Tadic als ‘te zwak’ omschreven groep. Daardoor is daar inmiddels ook de nodige spanning op komen te staan. Dat staat nog los van dat een beursgenoteerd bedrijf als Ajax snel dient te schakelen en te communiceren, waardoor het op de media-afdeling van de club alweer alle hens aan dek is.

Zo wil Ajax de beste aankoop van deze eeuw ook nog zoveel mogelijk een afscheid door de voordeur gunnen. Dat de clubleiding liever had gezien dat hij de knoop eerder had doorgehakt, doet daar weinig aan af. Club en speler maken spoedig - en vermoedelijk vrijdag al - het eind van het droomhuwelijk bekend met een assistkoning, publieklieveling en frontsoldaat, die Ajax aan drie landstitels, twee KNVB-bekers en twee fraaie CL-campagnes hielp.
AD.nl (premium)
Dank zuidema Afbeelding


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ajax Rules
Berichten: 31420
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Dušan Tadić

Bericht door Ajax Rules » vr jul 14, 2023 4:00 pm

wimpey schreef:
vr jul 14, 2023 3:32 pm
Hij heeft gelijk.
Heeft Besiktas dan wel zo'n fantastisch elftal?

Als Ajax dan echt je dream-club is (wat ik trouwens best geloof), dan hoef je voor toch niet bij een klein beetje tegenwind meteen de kont tegen de kribbe te gooien? Ik vind het best wel een beetje verwend gedrag, zeker als de club je tot boven haar mogelijkheden betaalt om juist de aanvoerder en leider te spelen en de positiviteit er in te houden.

Maar goed, Tadic blijft natuurlijk een held. Als hij het heilige vuur niet meer heeft is het beter dat hij vertrekt. En misschien worden we er uiteindelijk nog wel beter van ook.
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

Gebruikersavatar
Marillion
Site Admin
Berichten: 40990
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 12:51 pm

Re: Dušan Tadić

Bericht door Marillion » vr jul 14, 2023 4:06 pm

Ik deel de genoemde zorgen. De trainingsarbeid en intensiteit van Tadic zou de maatstaf moeten zijn. Niet dat slappe en vrijblijvende gedoe van teveel andere spelers.

Tegelijkertijd ben ik toch ook wel wat teleurgesteld dat hij nu feitelijk de handdoek lijkt te gooien om uit te wijken naar een matig alternatief.
Nil volentibus arduum

Gebruikersavatar
raymon
Site Admin & AT WC 2014 winner, Toto winner 16/17
Berichten: 23019
Lid geworden op: di sep 02, 2003 9:59 am
Locatie: St. Neots, UK
Contacteer:

Re: Dušan Tadić

Bericht door raymon » vr jul 14, 2023 4:10 pm

Marillion schreef:
vr jul 14, 2023 4:06 pm
Ik deel de genoemde zorgen. De trainingsarbeid en intensiteit van Tadic zou de maatstaf moeten zijn. Niet dat slappe en vrijblijvende gedoe van teveel andere spelers.

Tegelijkertijd ben ik toch ook wel wat teleurgesteld dat hij nu feitelijk de handdoek lijkt te gooien om uit te wijken naar een matig alternatief.
Vorig jaar bleek toch dat ondanks de trainingsarbeid en intensiteit, dit niet bij de rest van de ploeg aansloeg? Het begint uiteindelijk bij de trainer. Slappe vaatdoeken als Schreuder en Heitinga geven niet zoveel om intensiteit, leek het. Hopelijk is dit bij Steijn anders.
"De waarheid is een geheel van maatschappelijk geaccepteerde leugens"

Ajax Rules
Berichten: 31420
Lid geworden op: do jul 22, 2004 9:15 pm

Re: Dušan Tadić

Bericht door Ajax Rules » vr jul 14, 2023 4:11 pm

Marillion schreef:
vr jul 14, 2023 4:06 pm
De trainingsarbeid en intensiteit van Tadic zou de maatstaf moeten zijn. Niet dat slappe en vrijblijvende gedoe van teveel andere spelers.
Uiteraard eens.

We weten wel dat Steijn is gekozen omdat hij heel erg de nadruk legt op een fysiek en mentaal fit team. Dus hopelijk compenseert dit het verlies van Dusan met minimaal 100% (minimaal, want het moet beter dan afgelopen seizoen). Idealiter moet er nog wel een echte leider/blikvanger bij. Maar wie?

Edit: oh, Raymon zegt ongeveer hetzelfde.
Socialisme is afgunst vermomd als mededogen, opgelegd met tirannie in de kleren van tolerantie.

Yopii
Berichten: 18658
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Dušan Tadić

Bericht door Yopii » vr jul 14, 2023 4:11 pm

wimpey schreef:
vr jul 14, 2023 3:32 pm
Trab schreef:
vr jul 14, 2023 9:56 am
Tadic is op en top Ajacied en een winnaar. Die wil niet nog een seizoen als afgelopen jaar. En gelijk heeft ie.
Hij heeft gelijk. En Mislintat (Lenderink) ook: het financiële jasje is veel te groot. Dus laten ze er samen voor zorgen dat ze als vrienden uit elkaar gaan en dat de deur in de toekomst altijd open staat.

Dusan Tadic is een Ajax-icoon. Écht een van onze grootsten ooit. Natuurlijk willen Steyn en Mislintat hem houden, maar je krijgt de mindere goden die zwaar op de begroting drukken niet weg. Ajax zit op z'n blaren.
Precies.

Mislintat moet de salariswolkenkrabber afbreken en er iets houdbaars voor in de plaats zetten. Ajax kan nu echt geen dure spelers halen voor er flink verkocht is, zoals Tadic wenst. Maar welke club verlost ons van al die overbodige krachten? :confused.gif:

wimpey
Berichten: 51911
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: Dušan Tadić

Bericht door wimpey » vr jul 14, 2023 4:21 pm

Yopii schreef:
vr jul 14, 2023 4:11 pm
Maar welke club verlost ons van al die overbodige krachten? :confused.gif:
Niemand zit op een combi van een torenhoog salaris, eenzijdige kwaliteiten en een gebrek aan leiderschap/persoonlijkheid te wachten. Anders zouden Bergwijn, Berghuis, Klaassen wél goed in de markt liggen.

Dit verval was niet nodig. Combi van financieel en sportief wanbeleid. Tegelijkertijd een kans voor de club: leer nou eens van je fouten, stel die Europese top doelstelling bij en zorg voor een verantwoorde kostenstructuur. Ajax kan sporadisch alleen top zijn, wanneer de opleiding floreert. En dat is ie niet.

De Dominee
Berichten: 5899
Lid geworden op: zo okt 06, 2013 3:12 pm
Locatie: Alkmaar

Re: Dušan Tadić

Bericht door De Dominee » vr jul 14, 2023 4:49 pm

Yopii schreef:
vr jul 14, 2023 4:11 pm
wimpey schreef:
vr jul 14, 2023 3:32 pm
Trab schreef:
vr jul 14, 2023 9:56 am
Tadic is op en top Ajacied en een winnaar. Die wil niet nog een seizoen als afgelopen jaar. En gelijk heeft ie.
Hij heeft gelijk. En Mislintat (Lenderink) ook: het financiële jasje is veel te groot. Dus laten ze er samen voor zorgen dat ze als vrienden uit elkaar gaan en dat de deur in de toekomst altijd open staat.

Dusan Tadic is een Ajax-icoon. Écht een van onze grootsten ooit. Natuurlijk willen Steyn en Mislintat hem houden, maar je krijgt de mindere goden die zwaar op de begroting drukken niet weg. Ajax zit op z'n blaren.
Precies.

Mislintat moet de salariswolkenkrabber afbreken en er iets houdbaars voor in de plaats zetten. Ajax kan nu echt geen dure spelers halen voor er flink verkocht is, zoals Tadic wenst. Maar welke club verlost ons van al die overbodige krachten? :confused.gif:
Op Twitter lees ik dat Ajax ook ruimte in het salaris huis nodig heeft voor het vastleggen van allerlei talenten zoals Misehouy en Vos oa.
All pigs are equal but some pigs are more equal than others.

wimpey
Berichten: 51911
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 9:12 pm

Re: Dušan Tadić

Bericht door wimpey » vr jul 14, 2023 5:19 pm

De Dominee schreef:
vr jul 14, 2023 4:49 pm
Op Twitter lees ik dat Ajax ook ruimte in het salaris huis nodig heeft voor het vastleggen van allerlei talenten zoals Misehouy en Vos oa.
Dat is het monster dat is gecreëerd. Top-down zijn de salarissen omhoog geschoten. De kwaliteit daarentegen...

Lionel
Berichten: 47418
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Dušan Tadić

Bericht door Lionel » vr jul 14, 2023 5:42 pm

wimpey schreef:
vr jul 14, 2023 3:32 pm
Trab schreef:
vr jul 14, 2023 9:56 am
Tadic is op en top Ajacied en een winnaar. Die wil niet nog een seizoen als afgelopen jaar. En gelijk heeft ie.
Hij heeft gelijk. En Mislintat (Lenderink) ook: het financiële jasje is veel te groot. Dus laten ze er samen voor zorgen dat ze als vrienden uit elkaar gaan en dat de deur in de toekomst altijd open staat.

Dusan Tadic is een Ajax-icoon. Écht een van onze grootsten ooit. Natuurlijk willen Steyn en Mislintat hem houden, maar je krijgt de mindere goden die zwaar op de begroting drukken niet weg. Ajax zit op z'n blaren.
+ 1

Ben er nog niet klaar voor dat Tadic weggaat merk ik.
IK GELOOF!!!!!!

Gebruikersavatar
zeux
Berichten: 33522
Lid geworden op: wo dec 29, 2010 6:30 pm

Re: Dušan Tadić

Bericht door zeux » vr jul 14, 2023 5:59 pm

Hij is nog niet weg toch?

Het gaat om via de media uitgelekte/gespinde berichten over 'gesprekken'. Eerst maar eens zie of hij écht weg gaat.
"Mensen worden door vraagtekens aan het denken gezet, niet door uitroeptekens." J.L. Heldring

Paul1985
Berichten: 181
Lid geworden op: di aug 03, 2010 8:05 pm

Re: Dušan Tadić

Bericht door Paul1985 » vr jul 14, 2023 6:25 pm

zeux schreef:
vr jul 14, 2023 5:59 pm
Hij is nog niet weg toch?

Het gaat om via de media uitgelekte/gespinde berichten over 'gesprekken'. Eerst maar eens zie of hij écht weg gaat.
Mwah, als je daadwerkelijk gelooft dat hij blijft heb je wel een bord voor je kop denk ik.

Tadic is vooral heel erg voor de bv Dusan Tadic. Daar konden ze in Groningen over meepraten, konden wij bij Twente over meepraten en daar lopen jullie nu tegenaan. Is een heel goeie voetballer, kust het logo van de club waar hij voor speelt maar uiteindelijk draait het om de bv Tadic.

Lionel
Berichten: 47418
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Dušan Tadić

Bericht door Lionel » vr jul 14, 2023 6:27 pm

Wat een gelul. De beste man heeft zijn beste jaren bij ons doorgebracht. Stond de afgelopen jaar meerdere keren in de belangstelling van topclubs maar wilde bij Ajax blijven.
IK GELOOF!!!!!!

De Dominee
Berichten: 5899
Lid geworden op: zo okt 06, 2013 3:12 pm
Locatie: Alkmaar

Re: Dušan Tadić

Bericht door De Dominee » vr jul 14, 2023 6:35 pm

Kleine kanttekening: wel pas na (forse) salaris verhogingen.
All pigs are equal but some pigs are more equal than others.

Yopii
Berichten: 18658
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Dušan Tadić

Bericht door Yopii » vr jul 14, 2023 6:39 pm

Tadic is vooral heel erg voor de bv Dusan Tadic. Daar konden ze in Groningen over meepraten, konden wij bij Twente over meepraten en daar lopen jullie nu tegenaan. Is een heel goeie voetballer, kust het logo van de club waar hij voor speelt maar uiteindelijk draait het om de bv Tadic.
Zo zijn voetballers, die kussen wat af. Ik denk trouwens dat Tadic wel degelijk een bepaald gevoel bij Ajax heeft. Tegelijkertijd kon Ajax hem bieden wat hij zocht. Is dat niet meer het geval, dan zoekt hij verder.

Het zal er ook mee te maken hebben dat invloed van Tadic (en zijn zaakwaarnemer!) tanende is.

Paul1985
Berichten: 181
Lid geworden op: di aug 03, 2010 8:05 pm

Re: Dušan Tadić

Bericht door Paul1985 » vr jul 14, 2023 6:40 pm

De Dominee schreef:
vr jul 14, 2023 6:35 pm
Kleine kanttekening: wel pas na (forse) salaris verhogingen.
Juist. Plus, voor Tadic werkt het alleen als hij de ster van de ploeg is. Bij een topclub is hij een van de 11. Dat werkt voor hem niet.

Gebruikersavatar
peter
Site Admin & Toto winner WC 2006, EC 2008
Berichten: 47940
Lid geworden op: di sep 23, 2003 11:08 am

Re: Dušan Tadić

Bericht door peter » vr jul 14, 2023 6:55 pm

Hoor vanuit diverse kanalen dat die 6.5 mio wel klopt ook. Maar even, dat is toch volstrekt insane? Hoe dachten we dat een 35 of 36 jarige dit salaris bij Ajax zou moeten verdienen? Marc Netto heeft wel echt een casino spelletje willen spelen hè. En nu we geen CL spelen is het opeens over met de pret. Wat een beleid, zeg.

Gebruikersavatar
peter
Site Admin & Toto winner WC 2006, EC 2008
Berichten: 47940
Lid geworden op: di sep 23, 2003 11:08 am

Re: Dušan Tadić

Bericht door peter » vr jul 14, 2023 7:00 pm

wimpey schreef:
vr jul 14, 2023 5:19 pm
De Dominee schreef:
vr jul 14, 2023 4:49 pm
Op Twitter lees ik dat Ajax ook ruimte in het salaris huis nodig heeft voor het vastleggen van allerlei talenten zoals Misehouy en Vos oa.
Dat is het monster dat is gecreëerd. Top-down zijn de salarissen omhoog geschoten. De kwaliteit daarentegen...
Na die 6.5 wil ik niet weten wat we jongens als Klaassen, Berghuis, Bassey en Rulli “schenken”. Ik denk dat we echt compleet doorgeslagen zijn qua salarishuis. Terug naar de basis dus. Voel steeds meer voor een jong en talentvol Ajax zonder al die ballast van de zogenaamde (peperdure) vedettes. Klaassen, Berghuis next aub.

Lionel
Berichten: 47418
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 12:35 am

Re: Dušan Tadić

Bericht door Lionel » vr jul 14, 2023 7:10 pm

De Dominee schreef:
vr jul 14, 2023 6:35 pm
Kleine kanttekening: wel pas na (forse) salaris verhogingen.
We harkten geld binnen hè. Mede omdat Tadic gaf in Bernabeu die zelden vertoond is. De man is iedere euro waard geweest maar vorig jaar hebben we voor 100 miljoen kneuzen gekocht. Dat is het probleem. Niet de 6,5 van Tadic. Wat overigens best een aardig bedrag is natuurlijk. Heel best aardig bedrag.
IK GELOOF!!!!!!

Yopii
Berichten: 18658
Lid geworden op: zo nov 06, 2016 10:14 am

Re: Dušan Tadić

Bericht door Yopii » vr jul 14, 2023 7:16 pm

Peter schreef:
vr jul 14, 2023 6:55 pm
Hoor vanuit diverse kanalen dat die 6.5 mio wel klopt ook. Maar even, dat is toch volstrekt insane? Hoe dachten we dat een 35 of 36 jarige dit salaris bij Ajax zou moeten verdienen? Marc Netto heeft wel echt een casino spelletje willen spelen hè. En nu we geen CL spelen is het opeens over met de pret. Wat een beleid, zeg.

Jaren voor gewaarschuwd, helaas, helaas. Dan ben je de piskijker.
Na die 6.5 wil ik niet weten wat we jongens als Klaassen, Berghuis, Bassey en Rulli “schenken”. Ik denk dat we echt compleet doorgeslagen zijn qua salarishuis. Terug naar de basis dus. Voel steeds meer voor een jong en talentvol Ajax zonder al die ballast van de zogenaamde (peperdure) vedettes. Klaassen, Berghuis next aub.
Precies.

Vos kan beter worden dan Alvarez, maar hij is nog jong.

Gebruikersavatar
Trab
AT Toto winner 04/05
Berichten: 7353
Lid geworden op: di okt 28, 2003 5:19 pm
Locatie: Gouda

Re: Dušan Tadić

Bericht door Trab » vr jul 14, 2023 7:21 pm

Peter schreef:
wimpey schreef:
vr jul 14, 2023 5:19 pm
De Dominee schreef:
vr jul 14, 2023 4:49 pm
Op Twitter lees ik dat Ajax ook ruimte in het salaris huis nodig heeft voor het vastleggen van allerlei talenten zoals Misehouy en Vos oa.
Dat is het monster dat is gecreëerd. Top-down zijn de salarissen omhoog geschoten. De kwaliteit daarentegen...
Na die 6.5 wil ik niet weten wat we jongens als Klaassen, Berghuis, Bassey en Rulli “schenken”. Ik denk dat we echt compleet doorgeslagen zijn qua salarishuis. Terug naar de basis dus. Voel steeds meer voor een jong en talentvol Ajax zonder al die ballast van de zogenaamde (peperdure) vedettes. Klaassen, Berghuis next aub.
Ik betwijfel of die 6,5 miljoen klopt. Als ik op internet google dan vind ik terug dat Bergwijn de best betaalde Ajacied werd toen hij tekende. Dat ging toen om 4,5 miljoen. Berghuis zat daar iets onder met 4 miljoen en Tadic zat op 3,5 miljoen na zijn verlenging. Hoe Verweij aan 6,5 miljoen komt weet ik niet.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Mr. Ajax
Berichten: 14531
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 3:32 pm

Re: Dušan Tadić

Bericht door Mr. Ajax » vr jul 14, 2023 7:32 pm

Lionel schreef:
vr jul 14, 2023 7:10 pm
De Dominee schreef:
vr jul 14, 2023 6:35 pm
Kleine kanttekening: wel pas na (forse) salaris verhogingen.
We harkten geld binnen hè. Mede omdat Tadic gaf in Bernabeu die zelden vertoond is. De man is iedere euro waard geweest maar vorig jaar hebben we voor 100 miljoen kneuzen gekocht. Dat is het probleem. Niet de 6,5 van Tadic.
Amen.
- Je bent net zolang gestoord tot je een genie bent -

De Dominee
Berichten: 5899
Lid geworden op: zo okt 06, 2013 3:12 pm
Locatie: Alkmaar

Re: Dušan Tadić

Bericht door De Dominee » vr jul 14, 2023 8:03 pm

Lionel schreef:
vr jul 14, 2023 7:10 pm
De Dominee schreef:
vr jul 14, 2023 6:35 pm
Kleine kanttekening: wel pas na (forse) salaris verhogingen.
We harkten geld binnen hè. Mede omdat Tadic gaf in Bernabeu die zelden vertoond is. De man is iedere euro waard geweest maar vorig jaar hebben we voor 100 miljoen kneuzen gekocht. Dat is het probleem. Niet de 6,5 van Tadic. Wat overigens best een aardig bedrag is natuurlijk. Heel best aardig bedrag.
Leuk, maar in casu irrelevant. Jij doet net alsof hij ondanks aanbiedingen van topclubs bij Ajax bleef vanwege clubliefde. De werkelijkheid is dat hij die interesse aangegrepen heeft om Ajax onder druk te zetten voor een (nog) hoger salaris.
All pigs are equal but some pigs are more equal than others.

Mr. Ajax
Berichten: 14531
Lid geworden op: vr sep 26, 2003 3:32 pm

Re: Dušan Tadić

Bericht door Mr. Ajax » vr jul 14, 2023 8:15 pm

De Dominee schreef:
vr jul 14, 2023 8:03 pm
Lionel schreef:
vr jul 14, 2023 7:10 pm
De Dominee schreef:
vr jul 14, 2023 6:35 pm
Kleine kanttekening: wel pas na (forse) salaris verhogingen.
We harkten geld binnen hè. Mede omdat Tadic gaf in Bernabeu die zelden vertoond is. De man is iedere euro waard geweest maar vorig jaar hebben we voor 100 miljoen kneuzen gekocht. Dat is het probleem. Niet de 6,5 van Tadic. Wat overigens best een aardig bedrag is natuurlijk. Heel best aardig bedrag.
Leuk, maar in casu irrelevant. Jij doet net alsof hij ondanks aanbiedingen van topclubs bij Ajax bleef vanwege clubliefde. De werkelijkheid is dat hij die interesse aangegrepen heeft om Ajax onder druk te zetten voor een (nog) hoger salaris.
Hij kon een paar jaar geleden ook naar Barca, Juve enzo. Grotere competities en daar had ie echt niet minder verdiend.

Wij zijn de afgelopen jaren steeds succesvol geweest voor een heel groot deel door zijn inbreng. Hij is inderdaad elk euro waard geweest. Als je geen tientallen miljoenen aan Bassey, Wijndal en Bergwijn hadden kapotgeslagen hadden we er nu financieel een heel stuk anders voorgestaan. Het ligt echt niet aan zijn jaar salaris.
- Je bent net zolang gestoord tot je een genie bent -

Plaats reactie